Csomagolástól a szállításig, ha költözne...

Egydíjas költöztetésben első a Servitius Transport. Nekünk nem akadály a hétvégi vagy esti munka sem, hiszen non-stop költöztetünk. Nincs mennyiségi korlátunk, nincs olyan, hogy hány bútorért vagyunk hajlandók kiállni.

Akár egy darab esetén is hívhat minket, bútorszállítás, vagyis tehertaxi esetén is. Mindössze azért kell tudnunk a mennyiséget, hogy a megfelelő számú rakodót és teherautót tudjuk küldeni.

Emeleti lakás- és irodaköltöztetés sem gond, azonban ha nehéz tárgy található a lakásban, üzletben (pl. zongora, akvárium, páncélszekrény), kérjük jelezze előre.
Ilyenkor sokszor az erkélyen engedjük le az említett ingóságokat, amelyhez speciális eszközök kellenek.Költöztetéskor a bútorokat szétszereljük és kérés esetén összeszerelni is segítünk.

Karnisok, lámpák felfúrása, mosógép bekötése nem akadály. Minden olyan szerelési alapfeladatot elvégzünk, ami egy költöztetés során felmerülhet. Ha hiányzik valamilyen csomagolóanyaga, mi akár előre is szívesen biztosítjuk Önnek.

Dobozok, zsugorfólia, buborékfólia, minden, ami csak kellhet. Ne féljen kérdezni, munkatársunk mindre szívesen válaszol! Önnek nem szakmája a költöztetés, ezért nincs rossz vagy felesleges kérdés.

Duguláselhárítás Ingyen lomtalanítás Keresőoptimalizálás, linképítés Irodaköltöztetés, költöztetés Fodrászat, szépségszalon