Fodrászat, szépségszalon Budapest VIII.kerület Corvin negyednél

Szépülj velünk! Nem szükséges tovább fodrászt keresned, szépségszalonunk a megfelelő választás lehet számodra. Lelkes, lendületes fiatal csapattal, professzionális termékekkel várunk, hogy átadhasd magad a kényeztetésnek. Garantáljuk, hogy magabiztosan, elégedetten fogsz távozni szépségszalonunkból.

Miért magunkat ajánljuk? Az Alicehair fodrászat Budapest VIII. kerület a Corvin negyednél, tehát a belvárosban van, könnyű megközelíteni. Hamar lehet időpontot kapni. Szépségszalonunkban minden szükséges szakmai feltétel megtalálható a szépüléshez úgy, mint fodrászat, kézápolás, műkörömépítés, sőt hamarosan a kozmetikai részlegünk is megnyílik. Ezen kívül jó a légkör, családias a hangulat és fontos számunkra az elégedett ügyfél. Ilyen elegáns és igényes helységben jól érzi magát az ember, örömmel töltheti itt a szépítkezésre szánt szabadidejét.

Mit ajánlunk? Amit vállalunk: Női fodrászat, ezen belül vágás, festés, mosás, szárítás. Férfi fodrászat úgy, mint hajvágás, mosás, szárítás. Gyermek fodrászat 10 éves korig, várjuk szeretettel a csemetéket is. Valósítsd meg velünk elképzeléseidet! Nyitottak vagyunk a kérésekre, odafigyelünk rád, hogy hogyan is szeretnél kinézni. Ha kéred, olyan frizurát csinál a fodrász, amit kinéztél magadnak. Ha tanácstalan vagy, tudunk ajánlani olyat, ami jó állhat, illik hozzád.

Kézápolás és műkörömépítés kategóriában például műköröm építés, leszedés, gél lakk, shellac, díszítés, manikűr (francia, hagyományos), lakkozás tartozik. Próbáld ki SPA kézápolásunkat, svéd kézmasszázzsal!

Kozmetikánk is hamarosan elérhető lesz, professzionális termékekkel.

Kérj időpontot! Az Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerület Futó utcában található, amely hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig nyitva tart, valamint szombaton 9:00-től 13:00-ig.

Árainkról bővebb tájékoztatást a honlapunkon találsz, elérhetőségünk a kapcsolat menüpont alatt található. Bejelentkezés e-mailen keresztül lehetséges, valamint személyesen.

Duguláselhárítás Ingyen lomtalanítás Keresőoptimalizálás, linképítés Irodaköltöztetés, költöztetés Fodrászat, szépségszalon