Nyereményjáték

Aktuális játékok

Lezárt játékok

Magyar cégek az űrtechnikában


Játssz és nyerj egy 60/900-as SkyWatcher EQ1 Refraktort (fantázianév: LUNA-60), amit az Astrotech Kft ajánlott fel! Tartozékok: 20 mm (45x) és 10 mm (90x) Barium okulárral, 6x24 kereső, zenittükör, egytagú Barlow. Értéke: 23700 Ft. A helyes válaszok megtalálása bár nem egyszerű, de látogass el a http://astrotech.hu weboldalra!


Tovább a játékra

Nyerj egy 8 GB-os pendrive-ot!


Játsz, és nyerd meg a 3 db 8 GB-os pendrive-ot, amit a Brigifotó ajánlott fel! Segítséget a http://brigifoto.hu oldalon találsz!


Tovább a játékra

Legyél Te is csillagász!


Játssz és nyerj egy 60/900-as SkyWatcher EQ1 Refraktort (fantázianév: LUNA-60), amit az Astrotech Kkt ajánlott fel! Tartozékok: 20 mm (45x) és 10 mm (90x) Barium okulárral, 6x24 kereső, zenittükör, egytagú Barlow.
Értéke: 23700 Ft. A helyes válaszok megtalálásához segítséget a http://www.astrotech.hu oldalon találsz!


Tovább a játékra

Nyerjen stresszkontroll kártyacsomagot!


Játsszon és nyerjen stresszkontroll, evéskontroll (súlycsökkentő) és dohányzáskontroll (dohányzásról leszoktató) kártyákat, melyek együttesen hatékonyan segítik a szervezet egészséges működését! A kártyákat a http://nostressz.hu ajánlotta fel, összesen 5.700 Ft értékben.


Tovább a játékra

Nyereményjáték ingyen!

Itt találhatsz rá lehetőséget! Ingyenes nyereményjáték, sok-sok nyereménnyel! Csak regisztrálj és máris Tiéd lehet álmaid nyereménye! Folyamatosan új nyereményjátékok és nyeremények az Interneten! Ajánld ismerőseidnek is az oldalt!

Duguláselhárítás Ingyen lomtalanítás Keresőoptimalizálás, linképítés Irodaköltöztetés, költöztetés Fodrászat, szépségszalon